Sommarglada barnmössor i olika färger finns hos Handaflit & Ögonfröjd.

Barnmössor
Baby hjälm

 Sommarglada barnmössor i olika färger finns hos Handaflit & Ögonfröjd.

Sommarglada barnmössor i bomull  kan man beställa i olika storlekar.

 

sommarglada barnmössor

Blåbär- jordgubb-krusbär och smultron- mössor.

Hantverk har alltid varit min fritidssysselsättning.

Stickning  När jag var 5-6 år lärde min mamma mig att sticka. Då knåpade jag ihop lite dock kläder. Nu sitter jag ofta i hörnsoffan med stickor och ett nystan garn, det är så rogivande. Mamma vävde även mattor. En gång när hon inte var hemma satte jag mig i vävstolen och vävde en liten bit. Det vara bara så att den blev mitt i en matta som hon höll på att väva. Hon blev inte så glad, men fixade till , och jag hade min lilla matta  i många år.

 

Utställare.Vi har även duktiga hantverkare som ställer ut i butiken. Det är så roligt att det blivit inne med hantverk och återvinning av gamla saker.