Köpinformation

Köpinformation

Betala säkert via Swish. 1235332044

Köpinformation  Vi har snabb leverans, normalt skickas de varorna som finns i lager, inom 2 dagar. Mindre ej skrymmande, skickas med varubrev.

VARUBREV delas ut i din postlåda. Om brevet är för stort för att läggas i postlådan får du hämta det på ett serviceställe.

En avisering skickas till dig via sms eller e-post med paketets sändningsnummer. Du får även information om var du kan hämta detta. Önskar du en särskild hämtningsplats, skriv då detta i meddelanderutan på din beställning.

Paketet ligger kvar 14 dagar. Skulle  paketet inte hämtas, skickas det åter till oss. För paket som inte hämtas ut förbehåller vi rätten att debitera kostnader för returfrakt och hanteringsavgifter med 250 kronor. Då det är förskottsbetalning dras 250 kronor från det inbetalda. Resterande skickas tillbaka via swish. Eventuellt skickas en faktura ut till er på kvarvarande belopp.

Ångerfrist

Då du har handlat på internet har du alltid 14 dagars returrätt. Returrätten gäller dock inte brutna förpackningar. Har du lagt en order som du ångrar, ta då kontakt så snabbt som möjligt. Kontrollera ditt paket vid mottagande, felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig en vara utan talat med oss först. Du får då information om hur du ska gå tillväga.

Du har rätt att ångra ett postorderköp inom 14 dagar efter du tagit emot varan (ångerfrist). Detta sker genom att du sänder ett meddelande till oss via mail eller sms. När vi fått varan i retur och konstaterat att den inte är skadad, gör vi en återbetalning till dig. Bifoga din fakturakopia när du returnera någon vara.

Vi reservera oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

För frågor kontaktar oss på Ljusadal.se