2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten

2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten

2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten

2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten

2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten             2018-01-30 Lite trädgårdsarbeten

Solen skiner så jag bara ville ut i landet lite. Klippte ner kärleksörten.Skulle gjort det i höstas, men det blev inte tid till det. Tycker även att det kan stå kvar lite, så fåglarna har någonstans att gömma sig. Här är före och efter bilder. Det var några småttingar som följde med. Ser ni dem som sitter på stammen. Skall plantera dem i morgon och ställa i tunneln. Kan bli något när vi har öppen trädgård. Det blev lite kallt om fingrarna, får nog vänta lite.       Denna rabatten sköter sig nästan själv. På sidan mot grusgången växer det studentnejlikor. När alunroten har blommat över kommer kärleksörten. I kanten mot gräsmatta finns det lite lavendel. Det är bara att hålla efter gräset så det inte växer in i landet. Jag gräver ett litet ”dike”.  Det fungerar bra. Har funderat på att lägga sten där, men tror det blir mer arbete med det.