Frön från rabarber

Smultronrabarber är en gammal sorts rabarber.

Smultronrabarber köpte min mamma Elsa i början av 1940-talet. Hon flyttade med sig en rot varje gång hon bytte bostad. När jag flyttade hemifrån fick jag en rot med mig. Den har följt med mig under åren, och nu växer den i Ljusadal i Kalvsvik.

Smultronrabarber
Bild från i våras.Dessa rabarber är så söta och god. Eftersom det är många som vill ha en rot av mig och jag inte vill minska mitt land, samlade jag frön förra året och har satt några.De har grott och växer bra.

Det går bra att komma till Ljusadal i Kalvsvik. 16Juli är vi med på Land Öppen trädgård. Jag kan även sända frön på posten. Lägg ett frankerat kuvert med ditt namn och 20:- och skicka det till mig, så skickar jag fröer till dig. Du kan även swisha till 123 533 20 44 och skriva frön och din adress. Du betalar då 10:- extra för porto.