Vitt porslin för målning . Kan brännas i 800 grader. Målar du porslin har vi stort sortiment av tomtar m.m. Färger och en del oljor. Här är en litet urval. Hör av dig så skickar jag bilder till dig. Vill du få porslinet bränt går det bra att komma hit med dina saker. Här finns ugn för porslinsbränning.

Vitt porslin för målning . Kan brännas i 800 grader.

Målar du porslin har vi stort sortiment av tomtar m.m. Färger och en del oljor. Här är en litet urval. Hör av dig så skickar jag bilder till dig. Vill du få porslinet bränt går det bra att komma hit med dina saker. Här finns ugn för porslinsbränning. Kan brännas i 800 grader. Har lagt upp en del av mina produkter. Tyvärr lite dåliga bilder, skall bli bättre nästa år.

 

Vitt porslin för målning . Kan brännas i 800 grader.
Målar du porslin har vi stort sortiment av tomtar m.m. Färger och en del oljor. Här är en litet urval. Hör av dig så skickar jag bilder till dig. Vill du få porslinet bränt går det bra att komma hit med dina saker. Här finns ugn för porslinsbränning.

Katt i vitt porslin
Katt i vitt porslin
Tre tomte flickor runt en vas
Julgran med tomtar
Tomte i släde med barn
Skål till godis eller nötter med 3 tomtar
Tomte mor och far med leksaker
Tomte med värmeljus.
Bak tomtepar att sätta på väggen

 

Om det är fler som är intresserade kan jag ordna en kurs . Visst är det lite extra att ta fram en egen målad tomte till jul.Hör av dig.

 

 

 

Om du inte vill måla själ går det att beställa, så målar jag i de färger du vill ha.

 

Tomte med katt och skål.
Tomte med katt och skål.

Hantverk har alltid varit min fritidssysselsättning.

 

Målning.Jag håller även på med porslins målning. Har en hel del porslin och färger i lager, även ugn för bränning. När vi bodde i Långstorp höll  jag i en del kurser. Målar även lite tavlor i olja. Gått på kurser i Växjö och Hovmantorp. Runt Åsnen finns fina motiv som jag målar av. Tycker om att prova på det mesta och är självlärd på mycket. Kul att testa om det går.

 

Utställare.Vi har även duktiga hantverkare som ställer ut i butiken. Det är så roligt att det blivit inne med hantverk och återvinning av gamla saker.